Σ.Ε.Π.Ε. ΑΝ. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ »

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αχαρνών

19/09/2021 - 17:08

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αχαρνών

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αχαρνών, στην οποία αποφασίστηκε η κατανομή 247.677,92 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών.

Επιμένουμε ότι, ειδικά σε συνθήκες πανδημίας, οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες και χρειάζεται αύξηση της χρηματοδότησης ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Λήξουν οι συμβάσεις 45 σχολικών καθαριστριών

Επιπλέον, ενημερωθήκαμε ότι στο τέλος του Σεπτέμβρη θα λήξουν οι συμβάσεις 45 σχολικών καθαριστριών, ενώ από αυτές που προσλήφθηκαν, ελάχιστες θα είναι για έξι ώρες στα σχολεία και οι υπόλοιπες μόνο για τρεις! Εν μέσω πανδημίας, απαιτούμε την ανανέωση των συμβάσεων των 45 καθαριστριών και την κάλυψη όλων των σχολείων με καθαρίστριες πλήρους ωραρίου, που θα βρίσκονται στα σχολεία καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας τους. Δε θα ρισκάρουμε την υγεία των μαθητών μας σε περίοδο έξαρσης της πανδημίας!

Άμεση χρηματοδότηση για τα παραρτήματα του 14ου, 22ου και 25ου νηπιαγωγείου Αχαρνών

Τέλος, ζητάμε να δοθεί άμεσα ξεχωριστή χρηματοδότηση για τα παραρτήματα του 14ου, 22ου και 25ου νηπιαγωγείου Αχαρνών, τα οποία ξεκίνησαν χωρίς καμία επιπλέον χρηματοδότηση και είναι αδύνατο να συνεχίσει έτσι η λειτουργία τους!

                                   Κορρέ Βασιλική                                                                           μέλος του ΔΣ του συλλόγου Σωκράτης, εκπρόσωπος στη ΔΕΠ Αχαρνών

 

Για το Δ.Σ

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                 ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα