Συνδικάτα ενάντια στην «Αναπτυξιακή Φιέστα»: Η ανάπτυξή τους τσακίζει τους εργάτες!

19/12/2017 - 18:40

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΙΕΣΤΑ»

«Η ανάπτυξή τους τσακίζει τους εργάτες, κέρδη φέρνει στους κεφαλαιοκράτες» (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Με συνθήματα όπως «Η ανάπτυξή τους τσακίζει τους εργάτες, κέρδη φέρνει στους κεφαλαιοκράτες» και «Ο σχεδιασμός σας πνίγει το λαό - τα κέρδη αυξάνει στο κεφάλαιο» να κυριαρχούν, πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα μαζική, δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Ελευσίνας από Συνδικάτα και Μαζικούς φορείς της Αττικής ενάντια στη «φιέστα του αναπτυξιακού συνεδρίου» που γίνεται στη Δυτική Αττική. Η πορεία έγινε στο πλαίσιο συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα  στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στο ύψος της πλατείας Ηρώων), ενώ στο πλευρό τους βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τα μέλη του ΠΓ, Λουίζα Ράζου και Θοδωρή Χιώνη.

Τα Συνδικάτα και οι μαζικοί φορείς της Αθήνας και του Πειραιά έφτασαν στο σημείο με πορεία που ξεκίνησε νωρίτερα από την προσυγκέντρωση που πραγματοποίησαν στην «Ελαιουργική».

Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο Χρήστος Ματαράγκας, εκ μέρους του Συνδικάτου Ενέργειας Ν. Αττικής, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Μπάμπης Θεοδώρου, δημοτικός σύμβουλος Μάνδρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». (Δείτε εδώ video)

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής 17 Δεκέμβρη, με παρέμβασή τους Σωματεία, μαζικοί φορείς και φοιτητές έδωσαν αγωνιστική απάντηση στις κυβερνητικές προκλητικές φιέστες των «αναπτυξιακών» συνεδρίων στη Δυτική Αττική που είχαν στηθεί σε δυο αίθουσες σε εκθεσιακό κέντρο στα Μέγαρα. 

Αναφερόμενος στην πρόσφατη φονική, καταστροφική πλημμύρα που έπληξε τη Δυτική Αττική ο Χρήστος Ματαράγκας σημείωσε ότι «είναι ένα διαρκές προδιαγεγραμμένο πολιτικό έγκλημα με έναν και βασικό υπεύθυνο. Την πολιτική που εφαρμόζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις, σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μαζί με την Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση».

Στο χαιρετισμό του ο Μπάμπης Θεοδώρου, αναφερόμενος στην πρόσφατη πλημμύρα που έπληξε την περιοχή της Δυτικής Αττικής, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «πρέπει να γνωρίζετε ότι ο φονιάς δεν είναι η νεροποντή. Ο φονιάς, ο δολοφόνος, ο εγκληματίας είναι η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και της κάθε λογής κολεγιάς».

Πηγή: 902.gr

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα