Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατ. Αττικής «Ο Σωκράτης»: Κάλεσμα σε σύσκεψη Αναπληρωτών

03/10/2017 - 21:39

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Π.Ε. Αν. Αττικής «ο Σωκράτης» καλεί τους συνάδελφους αναπληρωτές
στο 3ο Δημοτικό Σχ. Αχαρνών (Λιοσίων 42) τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 13:30

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε Πανελλαδική Κινητοποίηση για κάλυψη όλων των κενών στα σχολεία με μόνιμους διορισμούς και εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με αυτά των μονίμων. Καμιά δέσμευση για τα παραπάνω δε δόθηκε από την πλευρά του Υπουργείου στους εκπροσώπους των πρωτοβάθμιων σωματείων.

Στο πλαίσιο της 3ης αξιολόγησης και των 100+ προαπαιτούμενων που πρέπει να ψηφιστούν, το αυτονόητο δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής εργασίας με πλήρη δικαιώματα δεν έχει καμιά θέση! Η εργασιακή ομηρία, η κινητικότητα, η ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και τα κουτσουρεμένα δικαιώματα είναι η πεμπτουσία της «κανονικότητας» που προασπίζεται η κυβερνητική πολιτική.

Συναδέλφισσα/ε, η μόνιμη και σταθερή δουλεία είναι εφικτή για όλους μας, αρκεί να την διεκδικήσουμε! Μπορεί η στάση των ηγεσιών ΔΟΕ - ΟΛΜΕ να προκαλεί απογοήτευση, ακόμα και την οργή σου, η λύση όμως δε βρίσκεται στην αποστασιοποίηση από το σωματείο σου ή στη δημιουργία ξεχωριστών σωματείων των διάφορων υποομάδων αναπληρωτών, που υπάρχουν στον χώρο. Μέσα από το σωματείο μας δίνουμε τη μάχη ενιαία, μόνιμοι, αναπληρωτές και γονείς.

Το  Δ.Σ του  συλλόγου Π.Ε Αν. Αττικής  “Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ”  καλεί τους συνάδελφους αναπληρωτές του Συλλόγου μας  σε σύσκεψη, για να συζητήσουμε για τα προβλήματα που γεννούν οι κυβερνητικές επιλογές, να προγραμματίσουμε την παραπέρα δράση μας αλλά και να τονίσουμε/υπογραμμίσουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα (διδακτικό ωράριο, παραμονή στη σχολική μονάδα κ.λ.π.) που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να καταστρατηγούνται.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα