ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συγκέντρωση στην Περιφερειακή Διοίκηση Εκπαίδευσης Ηρακλείου

28/04/2020 - 17:17

Κινητοποίηση στην 28 Απρίλη - Ηράκλειο 1

Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης για τους εργαζόμενους σε κάθε κλάδο σήμερα και ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής δώσαμε το πρωί της Τρίτης 28-4 εκπρόσωποι σωματείων εκπαιδευτικών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας, μαθητών και γονέων με τη συγκέντρωσή μας στην Περιφερειακή Διοίκηση Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Δηλώσαμε ότι το πολυνομοσχέδιο στην Παιδεία που, εν μέσω κορονοϊού, φέρνει η κυβέρνηση να μείνει στα χαρτιά.

Μετά από πρωτοβουλία της Αγωνιστικής Συσπείρωσης που κατέθεσε στα ΔΣ των σωματείων, στην κινητοποίηση συμμετείχαν με αποφάσεις τους ο σύλλογος Δ. Θεοτοκόπουλος, η συντονιστική επιτροπή Μαθητών Ηρακλείου, η Ένωση Γονέων Ηρακλείου καθώς και αντιπρόσωποι της Αγωνιστικής Συσπείρωσης της ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

Απαιτήσαμε την δέσμευση από πλευράς του Περιφερειακού Διευθυντή, να φτάσουν τα αιτήματά μας στο Υπουργείο. Ξεκαθαρίσαμε ότι τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται δε θα φιμώσουν τις φωνές όσων διεκδικούν και αγωνίζονται και η πάλη μας θα συνεχιστεί πολύμορφα με ενημερώσεις και αγωνιστικές πρωτοβουλίες με την απαίτηση να αποσυρθεί το νομοσχέδιο που όχι μόνο δε λύνει τα μεγάλα προβλήματα της Εκπαίδευσης, αλλά με κρίσιμες διατάξεις υψώνει νέους φραγμούς στη μόρφωση.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Βασική Κατηγορία: 

Κινητοποίηση στην 28 Απρίλη - Ηράκλειο 2

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα