ΣΕΠΕ "Γ. Σεφέρης": Για τη σύσκεψη με διευθυντές-προϊστάμενες

21/02/2018 - 03:06
 η παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(Για τη σύσκεψη με διευθυντές-προϊστάμενες)

ΤΟ Δ.Σ. του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» ευχαριστεί τους συναδέλφους Δ/ντές των σχολικών μονάδων και τις  Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων  που ανταποκρίθηκαν στην  πρόσκλησή του  και παρευρέθηκαν στη σύσκεψη την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 στα γραφεία του Συλλόγου.

Στη σύσκεψη  μέσα σε  συναδελφικό κλίμα αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός για τις τελευταίες νομοθετικές κυβερνητικές ρυθμίσεις που αφορούν  τη συνεχιζόμενη  επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα και στις μορφωτικές ανάγκες  των μαθητών μας.  Ακολούθησε πλούσιος και γόνιμος διάλογος για τη στάση του κλάδου μας απέναντι  σ΄αυτή την πολιτική.

Κοινή πρόθεση όλων όσων παρευρέθηκαν ήταν η εφαρμογή των  αποφάσεων   του  Δ.Σ  και των Γενικών Συνελεύσεων του Συλλόγου  μας και η ενημέρωση των γονιών για τις επιπτώσεις όλων των αντεκπαιδευτικών ρυθμίσεων στη μόρφωση των παιδιών τους.

Με αισιοδοξία  και αγωνιστική διάθεση τη σκυτάλη των συναντήσεων  που έχει προγραμματίσει  το  Δ.Σ. παίρνει η σύσκεψη με τους αναπληρωτές συναδέλφους την Πέμπτη  22/2 στις 7 μ.μ.  

ΤΟ Δ.Σ.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα