ΣΕΠΕ "Ελλη Αλεξίου": Παράδοση υλικών στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

28/01/2018 - 23:19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικών  Π.Ε Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου» εκφράζοντας την αλληλεγγύη του και ανταποκρινόμενος στις αυξημένες ανάγκες των σχολείων της Μάνδρας που επλήγησαν από τις φοβερές πλημμύρες τον περασμένο Νοέμβρη ,παρέδωσε είδη καθαρισμού και φωτοτυπικό χαρτί στο 1ο  και 5ο Δημοτικό  Μάνδρας τα οποία φιλοξενούν και τα αντίστοιχα Νηπιαγωγεία (1Ο Νηπ. + 5Ο Νηπ.) .

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :           

  • Άμεσα μέτρα προστασίας για τη στέγαση, τη σίτιση και την ένδυση όσων οικογενειών έχουν ανάγκη.
  • Άμεσος σχεδιασμός, γενναία χρηματοδότηση και υλοποίηση εκτεταμένων αντιπλημμυρικών έργων με ευθύνη του κράτους.
  • Να καταγραφούν όλες οι ζημιές και να αποζημιωθούν οι κάτοικοι για όλες τις καταστροφές που έχουν υποστεί οι περιουσίες τους και οι μικρές επιχειρήσεις.
  • Να παγώσουν τα χρέη προς την εφορία, τον ΟΑΕΕ, τις τράπεζες. Να μην λογαριαστούν προσαυξήσεις και τόκοι για τους πληγέντες και να σταματήσουν άμεσα οι όποιες διαδικασίες κατάσχεσης.
  • Να απαλλαγούν οι πληγέντες από τα δημοτικά τέλη. Να μη γίνει καμία διακοπή ρεύματος, νερού ή τηλεφώνου σε εργατικές και λαϊκές οικογένειες που έχουν χρέη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η  Πρόεδρος                        Ο Γενικός  Γραμματέας

Σοφία Κουμπή                          Θεόδωρος Λυμπερόπουλος

Ευχαρηστήρια Επιστολή από το 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΝΔΡΑΣ

<mail@5dim-mandr.att.sch.gr> έγραψε:

Στις 10:42 π.μ. Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

 Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι

Δεχτείτε τις ευχαριστίες των μαθητών, των οικογενειών και του συνόλου των εκπαιδευτικών του σχολείου μας  για τη στήριξη που μας παρείχατε.  Την 15 Νοεμβρίου η πόλη της Μάνδρας «ξύπνησε»  αντικρίζοντας μια καταστροφή, οι συνέπειες της οποίας είναι λίγο ή περισσότερο γνωστές πια στο πανελλήνιο. Ωστόσο, όσο κι αν αυτό φαίνεται οξύμωρο, η συμπαράσταση που λάβαμε ως σχολικές κοινότητες και εξακολουθούμε να λαμβάνουμε,  ήταν και είναι ανάλογη της καταστροφής. Φορείς, ιδιώτες, εταιρείες, απλοί άνθρωποι, στάθηκαν και  στέκονται δίπλα μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα,  κατά το οποίο όλοι μας αγωνιζόμαστε ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή της πόλης και στα σχολεία μας.

Παρακαλούμε να διαβιβάσετε στα μελή του Συλλόγου σας  τις ευχαριστίες μας και τις ευχές μας για  ένα καλό και δημιουργικό έτος, με μεγαλύτερη αισιοδοξία και περισσότερο χαμόγελο

Βαγγέλης Κοροπούλης

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα