Πανελλαδική Γραμματεία: ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ 14000 ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

06/03/2015 - 11:37

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συνεχίζεται και σήμερα η καθυστέρηση της μισθοδοσίας Φεβρουαρίου των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ. Στη συνάντηση της ΔΟΕ την Τρίτη με τον υπουργό, υπήρξε η διαβεβαίωση από τον Διευθυντή του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Πιλάλη ότι οι συνάδελφοι μας θα πληρωθούν τις επόμενες μέρες.

Παρόλα αυτά και σήμερα, χιλιάδες αναπληρωτές που διδάσκουν στις τέσσερεις γωνιές της χώρας, μακριά από τα σπίτια και τις οικογένειές τους, με ήδη υπερχρεωμένο τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, δεν είδαν τα χρήματα της μισθοδοσίας τους να μπαίνουν στο λογαριασμό τους.

Το Υπουργείο και κατ’ επέκταση η Κυβέρνηση,  συνεχίζει να έχει τους συναδέλφους σε ομηρία. Κατά τα λεγόμενα του Υπουργείου η πληρωμή τους εξαρτάται από το πότε θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο διορισμός του νέου Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Δηλαδή κάνουν τους συνάδελφους αναπληρωτές «μπαλάκι», τους στέλνουν «από τον Άννα στον Καϊάφα» ενώ τα έξοδά της καθημερινής διαβίωσης τρέχουν!

Οι συνάδελφοι με τον πενιχρό μισθό που ορίζει η σύμβασή τους ήδη έχουν φτάσει στα όριά τους.  Απαιτούμε να πληρωθούν τώρα όλοι οι ελαστικά απασχολούμενοι στην εκπαίδευση. Καμία άλλη καθυστέρηση. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει με το ψωμί του κάθε συναδέλφου.

 

Αθήνα 5/3/2015

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα