Πανελλαδική Γραμματεία: Δήλωση των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ

19/07/2016 - 15:14

Για τα γεγονότα στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ στις 7/7 και τα ψέματα των Παρεμβάσεων που ακολούθησαν 

Μια ακόμα άθλια και αποπροσανατολιστική παράσταση παίχτηκε στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ στις 7-7-2016 με αφορμή τη συζήτηση γύρω από το θέμα της εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων με πρωταγωνιστές ΔΑΚΕ και Παρεμβάσεις.

Είναι μεγάλη η ευθύνη της ΔΑΚΕ. Με απαράδεκτες ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις που εξαπέλυσε ο Γραμματέας του Δ.Σ., η ΔΑΚΕ μετέτρεψε ένα κρίσιμο και σημαντικό θέμα που αφορά άμεσα όλους τους συναδέλφους, σε αφορμή για να αποπροσανατολίσει και να στήσει ένα άθλιο σκηνικό πέρα και έξω από τις αγωνίες των εκπαιδευτικών.

Αυτή την άθλια εικόνα συμπλήρωσαν στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων.

Με ανακοίνωση, υποτίθεται, καταγγελίας απέναντι στη ΔΑΚΕ βρήκαν αφορμή να εξαπολύσουν απίστευτα ψέματα και λάσπη απέναντι στο ΠΑΜΕ(!!), ότι δήθεν κρατάει «ίσες αποστάσεις» απέναντι στη ΔΑΚΕ(!!), ότι δεν κάνει «συνεπή αντιδεξιό αγώνα», «ότι στηρίζει το σύστημα» και άλλα τέτοια.

Ο τυχοδιωκτισμός βέβαια αυτής συνδικαλιστικής ηγεσίας είναι γνωστός. Για παράδειγμα οι Παρεμβάσεις δεν είχαν πρόβλημα, πριν λίγες μέρες στην 85η Γενικής Συνέλευση της ΔΟΕ, να ψηφίσουν το πρόγραμμα δράσης από κοινού με τη ΔΑΚΕ(!!).

¨Όμως όσα άθλια ψέματα και όσους μύθους και αν επιστρατεύσουν, όσες κωλοτούμπες και αν κάνει η ηγεσία των Παρεμβάσεων δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουν. Ότι έγιναν το σκαλοπάτι για ανέβει ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ότι καλλιέργησαν αυταπάτες για την «πρώτη φορά Αριστερά», ότι από κοινού με το ΣΥΡΙΖΑ/ΣΥΝΕΚ μετέτρεψαν την ΟΛΜΕ σε όχημα για την κυβερνητική εναλλαγή, ότι ξεροστάλιαζαν στις πλατείες για να χειροκροτάνε τον Τσίπρα και να στηρίζουν τις κόκκινες γραμμές της κυβερνητικής διαπραγμάτευσης.

Αυτή είναι η αλήθεια και αυτή δεν κρύβεται!! Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους ή μάλλον για λωτοφάγους…

 

Υ.Γ. Στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ όπως και στη ΔΟΕ, οι εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΠΑΜΕ, καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για το κρίσιμο ζήτημα της εκπαίδευσης των προσφυγόπουλών (βλ. edupame.gr), την οποία καλούμε τις ΕΛΜΕ να την υιοθετήσουν και να την κάνουν υπόθεση πάλης και διεκδίκησης.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα