Όλοι 4 Οκτώβρη στο Υπουργείο Παιδείας και στις Περιφέρειες & Διευθύνσεις σε όλη τη χώρα!

03/10/2019 - 20:28

Μαζικά διεκδικούμε λύσεις για τα οξυμένα προβλήματα των σχολείων!

Χαιρετίζουμε τις μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις και τους χιλιάδες απεργούς εργαζόμενους σε όλη τη χώρα που έδωσαν και στις 2 Οκτώβρη τη μάχη απέναντι στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, απέναντι στο πολυνομοσχέδιο που  δίνει γη και ύδωρ στους «επενδυτές», διασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερα κέρδη για τις επιχειρήσεις τους, καταργεί συλλογικές συμβάσεις και συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε κάθε κλάδο, οι μαζικές 2 πανεργατικές απεργίες, η κλιμάκωση τους, ενόχλησαν πολύ την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Για αυτό ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του καταφεύγουν σε προκλητικές δηλώσεις περί «απεργιών από μειοψηφίες». Πάει πολύ αυτοί που με την πολιτική τους υπερασπίζονται μια χούφτα επιχειρηματιών και τσακίζουν ότι έχει απομείνει όρθιο από τη ζωή της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού και της νεολαίας, να κουνάνε το δάχτυλο τους.

Η απάντηση μας θα είναι πιο μαζική και πιο δυναμική. Τα σχολεία φλέγονται από προβλήματα. Η αδιοριστία, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, οι ανεπαρκείς υποδομές και η υποχρηματοδότηση, το περιεχόμενο του σχολείου, οι όροι εργασίας των εκπαιδευτικών, οι μισθοί και οι συντάξεις μας είναι στο επίκεντρο.

Απαντάμε στη κυβέρνηση με τη μαζική μας συμμετοχή στις 4 Οκτώβρη στο Υπουργείο Παιδείας και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και ΔΔΕ όλης της χώρας. Υπερασπιζόμαστε τα σύγχρονα μορφωτικά και εργασιακά μας δικαιώματα. Όλοι στις συγκεντρώσεις, όλοι στον αγώνα.

 

3 Οκτωβρίου 2019

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα