ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΔΟΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΝΤΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Τα προεκλογικά παιχνίδια δεν έχουν τελειωμό!

25/05/2012 - 16:35

Μετά το σόου των διερευνητικών εντολών, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τα φτηνά, προεκλογικά παιχνίδια στις πλάτες του συνδικαλιστικού κινήματος.

Είκοσι ημέρες πριν τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συνάντηση με την ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ, προκειμένου, να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος! Λες και δεν ξέρει τις θέσεις των Ομοσπονδιών!

Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από τις πλειοψηφίες σε ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, τοποθετώντας τις Ομοσπονδίες στο προεκλογικό κάδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Φτηνή παράσταση, φτηνό εμπόριο ελπίδας, πάνω στα συντρίμμια της βάρβαρης πολιτικής μονοπωλίων-Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ κυριολεκτικά προσκυνάει!

Την ίδια ώρα, οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ σε μια σειρά χώρους (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ΕΛΠΕ, Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ, Ασπροφός), είτε υπογράφουν μειώσεις στους μισθούς, είτε  παζαρεύουν ανοιχτά πόσα θα χάσουν οι εργαζόμενοι!

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους! Όσον αφορά το ΠΑΜΕ, το εργατικό-λαϊκό κίνημα δεν θα γίνει δεκανίκι καμίας κυβέρνησης που υπεραμύνεται της συμμετοχής και ενσωμάτωσης του λαού στην καπιταλιστική ΕΕ,  που αναγορεύει την «υγιή» επιχειρηματικότητα (και σε παιδεία-υγεία) σε «φίλο» των εργαζομένων! Που σπέρνει αυταπάτες ότι ο λύκος θα γίνει αρνάκι!

Ο λαός μας έχει ανάγκη από ένα κίνημα που θα πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα της υποταγήςκαι των αυταπατών!

Αθήνα, 25/5/2012

 

 

 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα