Σπύρος Μαρίνης

Καταγγελία για το όργιο παρεμπόδισης της συγκέντρωσης και τρομοκράτησης από την αστυνομία (VIDEO - ΦΩΤΟ)

15/10/2020 - 14:24

Καταγγελία για το όργιο παρεμπόδισης της συγκέντρωσης και τρομοκράτησης από την αστυνομία (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Απαράδεκτο κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος των διαδηλωτών και ιδιαίτερα των μαθητών και όργιο παρεμπόδισης της συγκέντρωσης στα Προπύλαια, επιχειρεί να στήσει η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, έχει κλείσει το μετρό στο «Πανεπιστήμιο», αστυνομικές δυνάμεις έχουν μπλοκάρει τους δρόμους γύρω από τα Προπύλαια, ενώ η αστυνομία επιχειρεί και σωματικούς ελέγχους και ελέγχους σε τσάντες μαθητών!  

Τον κατήφορο της κυβέρνησης κατήγγειλαν και από το βήμα της συγκέντρωσης. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρίνης, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή στην αστυνομία και εξελίσσεται όργιο παρεμπόδισης της συγκέντρωσης. Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει πάτο. Εδώ και τώρα να σταματήσει το όργιο τρομοκράτησης και παρεμπόδισης της συγκέντρωσης. Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει! 

  • Τηλεφωνική παρέμβαση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, εκφράζοντας την διαμαρτυρία του ΚΚΕ και ζητώντας να σταματήσουν οι αστυνομικοί έλεγχοι σε μαθητές στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα ζήτησε να ανοίξει ο σταθμός του Μετρό, στα Προπύλαια.

 

Βασική Κατηγορία: 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα