Για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας

12/01/2020 - 20:28

Ε

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όσους με την ψήφο τους μας ανέδειξαν σε 2η δύναμη, με μεγάλη αύξηση σε ψήφους (+44) και ποσοστά (+7,4%), εκλέγοντας και 2ο μέλος στο Δ.Σ.

Η εμπιστοσύνη και η στήριξη που έδειξαν οι συνάδελφοι στην Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο χτύπημα στα εργασιακά μας δικαιώματα και στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα. Έδειξαν πως θέλουν η ΕΛΜΕ να είναι στήριγμα για κάθε συνάδελφο, αγωνιστική, να παλεύει ενάντια σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική ανεξάρτητα από το ποιος είναι κυβέρνηση.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, που επέλεξαν τις δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού (ΔΑΚΕ - Ενωτική Πρωτοβουλία - ΠΕΚ/ΠΑΣΚ) να προβληματιστούν για το αν η λογική της διαχείρισης και των ατομικών λύσεων μπορεί να είναι αποτελεσματική. Εμείς είμαστε βέβαιοι πως θα συναντηθούμε όλοι μαζί στο δρόμο του αγώνα.

Θετικό στοιχείο αποτελεί η αύξηση, αν και μικρή, της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία που πρέπει να αποτυπωθεί και στη συσπείρωση στο σωματείο, στις δράσεις του, στις Γενικές Συνελεύσεις.

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποκριθούμε σε αυτά τα καθήκοντα, στον ταξικό προσανατολισμό του σωματείου, στην ανασύνταξη του κινήματος, ώστε τα πράγματα, πραγματικά, να αλλάξουν!!!

 

 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα