Επιτροπή συλλόγου Π.Ε. "Ν. Πλουμπίδης": Δελτίο Τύπου

13/01/2014 - 12:43

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (10-1-2014) μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Περάματος από το κλαδικό σωματείο των καθαριστών των σχολείων μας και άλλους φορείς και σωματεία, που κατήγγειλαν τη δημοτική αρχή σχετικά με τη μη καταβολή όλων των δεδουλευμένων 18 συμβασιούχων καθαριστών των σχολείων της πόλης.

Θυμίζουμε ότι οι καθαριστές βρίσκονταν σε απεργιακή εβδομάδα από τις 6 Ιανουαρίου και είχαν καταφέρει να αποσπάσουν τα δεδουλευμένα δύο μηνών από τους συνολικά τέσσερις που έχουν εργαστεί. Τελικά, η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει τα δεδουλευμένα ενός ακόμα μήνα όταν πληρωθούν οι μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου και τα τελευταία που απομένουν στο προσεχές διάστημα.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας παρεβρέθηκαν και μέλη του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Περάματος- Κερατσινίου που κατήγγειλαν τη δημοτική αρχή για το κλίμα τρομοκρατίας μέσω τηλεφωνημάτων που έσπερνε στις καθαρίστριες και για τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που προσπάθησε να στήσει στέλνοντας άλλους ελαστικά εργαζόμενους καθαριστές του δήμου να καθαρίσουν τα σχολεία. Τέλος, απαιτήσαμε το διορισμό όλων των καθαριστών των σχολείων της πόλης μας και την άμεση καταβολή δεδουλευμένων.

 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα