Κέρκυρα

ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Για την κινητοποίηση στις 19 Μαΐου

19/05/2020 - 20:49

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Για μια ακόμα φορά η ΕΛΜΕ Κέρκυρας κατέβηκε στο δρόμο!

Όσο η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας επιμένουν:

  • Να μην αποσύρουν το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που κάνει ακόμα χειρότερο το Δημόσιο Σχολείο.
  • Να μην αποσύρουν την κατάπτυστη τροπολογία για κάμερες στα σχολεία, που μετατρέπουν τη σχολική τάξη σε reality, διαλύοντας το εκπαιδευτικό κλίμα.

Όσο κυβέρνηση, Υπουργείο, και Δήμος αφήνουν απροστάτευτα τα σχολεία που άνοιξαν ξανά, χωρίς κανένα μέσο προστασίας και κυρίως, χωρίς προσωπικό καθαριότητας, αφού 10 μέρες μετά την επιστροφή των μαθητών της Γ΄ Λυκείου και 2 μέρες μετά την επιστροφή όλων των μαθητών της Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης, τα σχολεία της πόλης παραμένουν με το προσωπικό καθαρότητας που είχαν πριν την πανδημία! Προσωπικό με συμβάσεις -4ωρες και συμβάσεις έργου-, κακοπληρωμένο και με ελάχιστα μέσα προστασίας, το οποίο αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των σχολείων, αφού το μπάλωμα που επιχείρησε ο Δήμος με μεταφορά προσωπικού από τα Δημοτικά δεν έπιασε!

Τόσο οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι μαθητές και οι γονείς θα είμαστε στο δρόμο, διεκδικώντας το σχολείο που μας αξίζει, χωρίς κάμερες και με όλες τις συνθήκες ασφαλείας που απαιτούνται!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα