Βοιωτία

Α.Σ.Ε. Βοιωτίας: Να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών

08/05/2020 - 19:00

ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

Μέλη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Βοιωτίας  συμμετέχοντας  στην 3ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η ΟΛΜΕ την Τετάρτη 6/5, πραγματοποίησαν  παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Βοιωτίας στη Λιβαδειά απαιτώντας να παρθούν ΑΜΕΣΑ μέτρα προκειμένου να ανοίξουν τα σχολεία, χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία χιλιάδων εκπαιδευτικών και μαθητών (βλέπε και αναλυτική ανακοίνωση Α.Σ.Ε σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία των σχολείων), απαιτώντας την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας παραβρέθηκε μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς που εξέφρασε τα αιτήματα των γονιών και μαθητών για να  τηρηθούν   όλοι οι όροι ασφάλειας, υγιεινής  και ισότιμης μορφωτικής διαδικασίας.

Στη συνάντηση μας ο  διευθυντής της ΔΔΕ Βοιωτίας, αφού του γνωστοποιήσαμε τα αιτήματα των εκπαιδευτικών, δήλωσε ότι τα προβλήματα των σχολείων στην περιοχή της Βοιωτίας είναι πολλά ωστόσο δε δεσμεύτηκε για τίποτα.

 Καλούμε τους συναδέλφους να συζητήσουν στους συλλόγους διδασκόντων για το νομοσχέδιο και να καταγράψουν τα συγκεκριμένα προβλήματα ανά σχολείο ώστε να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ: ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα