ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Συνάδελφοι-ισσες
Η ΔΔΕ Δ΄ ΑΘΗΝΑΣ, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο διάστημα καθυστέρησης καταβολής χρημάτων , δεν έχει καταβάλλει ακόμα τις αμοιβές των καθηγητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου!!
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας από το Σεπτέμβριο κιόλας επισήμανε την καθυστέρηση στον Διευθυντή Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας πολλές φορές και σε κάθε παρέμβαση. Από τότε κάθε φορά που τίθεται το θέμα η διεύθυνση επικαλείται την έλλειψη διοικητικού προσωπικού ακόμα μέχρι σήμερα.
Απαιτούμε από τον Διευθυντή Δ΄ΑΘΗΝΑΣ να πάρει τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην βρεθεί κανένας συνάδελφος απλήρωτος για τη συμμετοχή του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αυτά τα Χριστούγεννα. Καμιά δικαιολογία δεν είναι αρκετή , για τους συναδέλφους που δουλεύουν για τις Πανελλαδικές , όχι μόνο για να στηρίξουν το δημόσιο σχολείο αλλά γιατί έχουν ανάγκη τα χρήματα αυτά για να καλύψουν προσωπικές τους ανάγκες. Καμιά δικαιολογία δεν είναι αρκετή , για να βρίσκονται σε αυτή τη δυσμενή θέση να αισθάνονται ανασφάλεια οι εκπαιδευτικοί, ότι μπορεί μάλιστα να χαθούν αυτά τα χρήματα με την αλλαγή του ημερολογιακού έτους.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Πρέπει μέσα στην εβδομάδα να ασκήσουμε την μέγιστη πίεση στη διεύθυνση, έτσι ώστε να πληρωθούν όλοι οι συνάδελφοι. Το προεδρείο της ΕΛΜΕ Ν. Αθήνας θα κάνει εκ νέου παρέμβαση στη διεύθυνση της ΔΔΕ Δ΄ Αθήνας την Τετάρτη στις 1.00 το μεσημέρι με αποκλειστικό θέμα την καταβολή των αμοιβών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Το Δ.Σ.

Βασική Κατηγορία: