ΣΕΠΕ "Ο Σωκράτης": Δελτίο Τύπου για τη Στάση Εργασίας στο 9ο Δημ. Σχ. Αχαρνών

23/10/2018 - 19:40

Δελτίο Τύπου για τη Στάση Εργασίας στο 9ο Δημ. Σχ. Αχαρνών

Πραγματοποιήθηκε εχθές, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, η προγραμματισμένη 2ωρη στάση εργασίας για τους εκπαιδευτικούς στο 9ο Δημ. Σχ. Αχαρνών, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, λόγω αυταρχικών και αντισυναδελφικών ενεργειών της Διευθύντριας του σχολείου αλλά και για την αυθαίρετη απαίτησή της να απαγορεύεται η είσοδος του σωματείου μας στη σχολική μονάδα.

Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι η παρουσία του σωματείου στους χώρους εργασίας είναι κεκτημένο δικαίωμα των εργαζομένων που δεν μπαίνει σε διαπραγμάτευση !

Καθολική ήταν η συμμετοχή των συναδέλφων της εν λόγω σχολικής μονάδας αλλά και των γονιών, οι οποίοι κράτησαν τα παιδιά τους έξω από το σχολείο, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους εκπαιδευτικούς. Στο πλάι των εκπαιδευτικών παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της ΔΟΕ και της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι απηύθυναν  χαιρετισμό υποστήριξης.

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. «ο Σωκράτης» καλεί τη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής να αναλάβει τις ευθύνες της και να δώσει δραστική λύση, ώστε να αποκατασταθεί το παιδαγωγικό κλίμα συνεργασίας, που απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Στην αντίθετη περίπτωση, το σωματείο σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και την Ένωση Γονέων θα προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                         Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    H  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ                               ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΟΥΤΑ

 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα