Αιρετοί της ΑΣΕ στο ΑΠΥΣΠΕ Βορείου Αιγαίου - ΠΥΣΠΕ Λέσβου: Για τον κυβερνητικό συνδικαλισμό

11/10/2016 - 19:17

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ(ΔΑΚΕ – ΔΗΣΥ), ΤΟΝ ΝΕΟ (ΕΡΑ),

 ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΛΕΣΒΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ,

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ

ΣΕ ‘’ΑΠΟΨΥΓΜΕΝΑ’’  ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες :

Αυτό που ξετυλίγεται ξεδιάντροπα μπροστά στα μάτια μας και μέσω των υποψηφιοτήτων στα ΥΣ  αιωρείται ανάμεσα στις θέσεις Στέλεχος της Εκπ/σης – Διορισμένο μέλος του ΠΥΣΠΕ – Συνδικαλιστής,είναι ένα εκφυλιστικό εκκρεμές!! που συνδέεται με όρκους πίστης στην εφαρμογή με κάθε μέσο και τρόπο!! της εκάστοτε κυβερνητικής αντιλαϊκής πολιτικής. Δ/ντές Σχολικών μονάδων υπερασπιστές της αξιολόγησης και των νέων μέτρων –διορισμένα μέλη σε ΥΣ (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ)- Συνδικαλιστές,  εναλλάσσουν ρόλους και θέσεις στοχοπροσηλωμένοι στην υλοποίηση των μέτρων και των κατευθύνσεων του ΟΟΣΑ, της ΕΕ και του κεφαλαίου.

Τα ανατρεπτικά δε ταρατατζούμ των παραιτήσεων πιστών μελών του ΠΥΣΠΕ καθώς και οι αγωνιστικές φανφάρες  που ακούστηκαν πρόσφατα από τη Λήμνο , («εάλω η Παιδεία» από την κερκόπορτα του παλιού και νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού) και θα ακούγονται σε συνέχειες απ’ όλους, αλλά κι από άλλα πρώην μέλη διορισμένα από την κυβέρνηση με αίτησή τους!! 

Στο Υπηρεσιακό συμβούλιο ( ΠΥΣΠΕ Λέσβου), δεν είναι τίποτα άλλο παρά προεκλογικά  κακόγουστα επαναστατικά κακαρίσματα, ενόψει των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια !! Τα μέλη της πλειοψηφίας του ΠΥΣΠΕ , ταγμένα σώματι και ψυχή  υπηρετούν και υπηρέτησαν με ζήλο κι αυταπάρνηση κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ακριβώς από εκεί που την άφησαν οι προκάτοχοι τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Αναρωτιόμαστε, τους «πίεσαν» κι αυτούς οι δανειστές για να αυτοπροταθούν!!!, είτε ως Στελέχη είτε ως μέλη των ΥΣ,  στην πρώτη γραμμή υλοποίησης των παλιών και νέων αντιεκπαιδευτικών μέτρων;;

Ο αναπληρωτής αιρετός  στη Λήμνο, καθώς κι ο τακτικός στη Λέσβο εκλεγμένοι με τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΠΑΜΕ, ουκ ολίγες φορές κατήγγειλαν τη στάση των μελών του ΠΥΣΠΕ Λέσβου για την πιστή τήρηση - εφαρμογή από τα διορισμένα του μέλη ( τακτικά κι αναπληρωματικά), πολλές φορές και των αιρετών εκλεγμένων με τα ψηφοδέλτια της ΔΗΣΥ, της αντιλαϊκής – αντιεκπαιδευτικής πολιτικής. (π.χ. αφαίρεση προϋπηρεσιών στους αναπληρωτές, μη αναγνώριση ως 12/2015 των μεταπτυχιακών τους, λειτουργική-οργανική σύνθεση των σχολικών μονάδων – νηπ/γείων στη βάση των 25 μαθητών κτλ, όλα όπως κι άλλα πολλά, ψηφισμένα απ’ τα χεράκια τους με 4 – 1 σχετ. site Συλλόγου Λέσβου).

Αν τώρα κάποια επαναστατικά ανατρεπτικά κοκόρια αντάμα με τον παλιό κυβερνητικό συνδικαλισμό , βρίσκονται σε περίοδο πολιτικής δυστοκίας και δεν βρίσκουν άλλον τρόπο στήριξης και ανενόχλητης προώθησης -συνέχισης  του «ιερού» έργου των ΠΥΣΠΕ, τους ενημερώνουμε για να το γνωρίζουν καλά ότι τα λιβάδια ανασυγκρότησης για ελεύθερη βοσκή  κουτόχορτου έχουν στερέψει, και γι’ αυτούς και για τις παρατάξεις τους, παλιές και νέες, ανεξάρτητες και μη!!

 

Εξάλλου ας μην ανησυχούν. Αν τα αποτελέσματα των εκλογών για τα ΥΣ δεν είναι τα αναμενόμενα γι’ αυτούς, οι κυβερνήσεις με αριστερό ή μη πρόσημο θα αξιοποιήσουν το «ταλέντο» που διαθέτουν στην «εκπροσώπηση» των συναδέλφων, σε άλλο πόστο ή και στο ίδιο!!!

Μακροθανάσης Δημ.- Μαδυτινός Κώστας 

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα